FAQ

Ovdje ćemo odgovoriti na neka od najčešćih pitanja koja nam postavljate. Ako imate bilo kakve nedoumice ili trebate dodatne informacije o našim proizvodima ili uslugama, ovo je pravo mjesto da pronađete odgovore. Pročitajte odjeljke kako biste saznali više o onome što vas zanima. Ako i dalje imate pitanja nakon pregleda ovih informacija, slobodno nas kontaktirajte, i rado ćemo vam pomoći. Hvala vam što ste odabrali našu uslugu!

 • Kako mogu preuzeti ABC Djeca aplikaciju?

  ABC Djeca je dostupan za preuzimanje na App Storeu za iOS uređaje, Google Play Storeu za Android uređaje i direktno putem vašeg web-browsera. Jednostavno posjetite odgovarajući trgovinski centar na svom pametnom telefonu, pronađite aplikaciju ABC Djeca i slijedite upute za preuzimanje.
 • Da li je ABC Djeca besplatan za upotrebu?

  • ABC Djeca je besplatna za korištenje tokom prvih 7 dana kao probni period za iOS i Android.
  • Nakon probnog perioda od 7 dana, mjesečna pretplata iznosi $1.99.
  • Također, na našoj web stranici možete kupiti produžene vremenske periode po sniženim cijenama.

  Vjerujemo da ćete pronaći ABC Djecu kao neprocjenjivu aplikaciju za učenje i razvoj vaše djece. Uživajte u probnom periodu, a ako se odlučite nastaviti s pretplatom, vjerujemo da će vašoj obrazovnoj avanturi unijeti mnogo vrijednosti za cijelu vašu obitelj.

  Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba pomoć vezano za aplikaciju ili pretplatu, slobodno se obratite našem timu za podršku.
 • Kako mogu stvoriti račun?

  • Ako preuzmete aplikaciju direktno sa Apple App Store-a ili Google Play Store-a, vaš račun će biti automatski kreiran.
  • Međutim, ako želite kupiti pretplatu putem naše web stranice, to je također moguće.
  • Nakon što obavite kupovinu na našoj web stranici, sve potrebne instrukcije za kreiranje računa i pristup pretplati bit će vam poslane putem e-maila.

  Želimo da ovaj proces bude što jednostavniji i prikladniji za naše korisnike. Bez obzira na to da li želite automatski kreirati račun putem prodavnica aplikacija ili preferirate kupovinu pretplate na našoj web stranici, uvijek smo tu da vam pomognemo u svakom koraku.

  Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna dodatna pomoć, slobodno se obratite našem timu za podršku.